LA MARE DE DÉU DELS REBUTJATS - Revista Cresol

Vaya al Contenido
LA MARE DE DÉU DELS REBUTJATS
A la Catedral de la Natura

El dimecres 26 de juny de 2019 la Delegació de Missions de València, atenent la nostra petició, regalava esta imatge a la Catedral de la Natura de Vallada. Una imatge que ja està situada en una sala en el portal de la qual hi ha la següent inscripció: «Ca Santa Maria. La Mare de Déu dels Rebutjats». L’endemà era visitada per un grup nombrós de pelegrins de la parròquia de la Mare de Déu del Carme de l´Eliana. I davant d’ella resàvem l’oració del papa Francesc pels immigrants i refugiats. Vos convidem a fer una visita a la muntanya de Vallada durant els dies de l’estiu i que us uniu a nosaltres, davant de la Mare de Déu, en la pregària del Papa, que és com seguix:
Déu de Misericòrdia, et demanem per tots els hòmens, dones i xiquets que han mort després d’haver deixat la seua terra, buscant una vida millor.

Encara que moltes de les seues tombes no tenen nom, per a Tu cada u és conegut, estimat i predilecte. Que mai els oblidem, sinó que honrem el seu sacrifici amb obres més que amb paraules.
Et confiem els qui han realitzat este viatge, afrontant la por, la incertesa i la humiliació, per a aconseguir un lloc de seguretat i d’esperança.

Així com Tu no vas abandonar al teu Fill quan Josep i Maria el van portar a un lloc segur, mostra’t pròxim a estos fills teus a través de la nostra tendresa i protecció.
Fes que, amb la nostra atenció cap a ells, promoguem un món en el qual ningú es veja forçat a deixar la seua pròpia casa i tots puguen viure en llibertat, dignitat i pau.

Déu de misericòrdia i Pare de tots, desperta’ns de l’ensonyament de la indiferència, obri els nostres ulls als seus sofriments i deslliura’ns de la insensibilitat, fruit del benestar mundà i del tancament en nosaltres mateixos.

Il·lumina a tots, a les nacions, comunitats i a cadascú de nosaltres, perquè reconeguem com els nostres germans i germanes als qui arriben a les nostres costes.
Ajuda’ns a compartir amb ells les benediccions que hem rebut de les teues mans i a reconéixer que junts, com una única família humana, som tots emigrants, viatgers d’esperança cap a Tu, que eres la nostra verdadera casa, allí on tota llàgrima serà eixugada, on estarem en la pau i segurs en la teua abraçada.  
Copyright © 2018 Revista Cresol - Desarrollado por WEBDSEO
Regreso al contenido