56. Una nit plena d´estrelles Per Rocio Ruiz - Revista Cresol

Vaya al Contenido
Una nit plena d´estrelles

Rocio Ruiz Sanchis

El passat 28 d’agost AVSA, Associació Valenciana de Solidaritat amb l’Àfrica, va convocar a la Granja de l’Ombria de Vallada a més d’un centenar d’amics i amigues al concert solidari que des de fa huit anys es celebra una nit d’estiu. La vetlada es va obrir amb els testimonis i paraules d’agraïment de dos dels jóvens acollits.
També hi hagué paraules dels mestres col·laboradors del projecte, així com del pare Jesús Belda que va incidir en la necessitat d’incloure en les nostres festes i celebracions els més desfavorits. Tanmateix va recordar la tasca realitzada per AVSA amb l’apertura d’una nova seu a Xàtiva, l’ampliació de productes ecològics per a la venda i els tallers de bioconstrucció i permacultura.
Entre els assistents vam trobar veïns de Càrcer, Cotes, Alcàntera, Beneixida, Penàguila, Moixent, Xàtiva i Vallada, que compartiren taula i conversa al voltant dels reptes que suposa una convivència intercultural, interracial i interreligiosa que ens ajude a tots.
Barretjazz, una de les bandes més genuïnes de Sedajazz, va ser la protagonista musical de la nit amb un repertori d’estàndards de swing que ens feren viatjar en el temps en una nit màgica plena d’estrelles.
Sedajazz és un col·lectiu de músics que dona suport al projecte d’AVSA amb concerts i animació d’activitats conduïts per Francisco Blanco, Latino, vinculat al poble de Vallada i sempre disposat a fer-nos gaudir de la música i de les seues intervencions.Copyright © 2018 Revista Cresol - Desarrollado por WEBDSEO
Regreso al contenido